single-image

Cum setez OCO pe Binance

ads

Este posibil să fi auzit sau să fi văzut opțiunea de a plasa comenzi OCO pe Binance. Aceasta se numește Comenzi „Unul anulează pe celălalt”. Acestea vă sunt de mare ajutor pentru a avea o limită de vânzare și, de asemenea, o comandă stop-loss.

O introducere rapidă la tranzacționare oriunde

Cu toate acestea, dacă vindeți la prețul pieței, puteți câștiga sau pierde în funcție de modul în care se află vântul în acel moment. Prin urmare, sunt recomandate comenzile Limit.

Un nou tip de comandă pe Binance

Gândiți-vă că 2 prieteni v-au chemat la o petrecere – nu v-ați decis la care să participați. Nu puteți fi în ambele locuri din cauza limitărilor fizice. Deci, atunci când acceptați o invitație – respingeți automat o altă invitație. Acesta este unul anulându-l pe celălalt.

Cum se plasează o comandă OCO

În termeni de tranzacționare, aceștia au oferit o modalitate de a vinde la un preț mai mare sau de a plasa o limită de oprire pentru a vinde dacă aceasta se situează sub un anumit preț.

Pentru a seta acest lucru, faceți clic pe săgeata de lângă OCO și selectați OCO din listă. Aceasta va adăuga mai multe câmpuri în care vă puteți plasa prețul și cantitatea. Vom vedea care sunt aceste câmpuri mai jos.

Secțiuni pentru comanda OCO

Unul este Limit și altul este Stop-Limit.

Gândiți-vă la Limit ca la vânzare pentru profit și Stop-limit ca la o comandă de minimizare a pierderilor în caz de blocare.

Am cumpărat LTC la 70 de dolari. Acum se tranzacționează pentru 67 de dolari. Vreau să-l vând dacă depășește 76,06 USD și obțin profit de 6,06 USD. Cu toate acestea, dacă scade sub 64,55 USD, vreau să o vând pentru a-mi limita pierderea la aproximativ 6,5 USD

A comanda

Comenzi plasate de Binance

Și, ordinul doi este un ordin stop-limit. În acest caz, l-am setat să se declanșeze dacă prețul scade sub 64,67 USD și să se vândă la un preț de 64,55 USD. Acest lucru ne oferă 64,55 USD când vinde 1 LTC.

Dacă oricare dintre aceste două ordine este executată, cealaltă este anulată, deoarece nu ar mai fi nimic de vândut. Acesta este OCO – Unul îl anulează pe celălalt.

ads
1 Comment
  1. […] Stop-Loss: un tip specific de comandă utilizat pentru a ieși dintr-o tranzacție dacă se atinge un anumit preț, menit să prevină pierderi suplimentare. […]

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Bitcoin Stiri

BITCOIN – Ce este? Cum functioneaza ?

single-image

BITCOIN este o monedă digitală creată în 2009 de către Satoshi Nakamoto. Numele „creatorului” Bitcoin este mai mult un pseudonim decât o persoană care a creat această monedă care a revoluționat modul în care funcționează industria financiară.

Cum a apărut Bitcoin?

BitCoin. Adică o monedă din biți. În august 2008 o lucrare interesantă numită, „Bitcoin, un sistem peer to peer cu bani” a fost trimisă mai multor utilizatori interesați de criptografie. Lucrarea era scrisă de Satoshi Nakamoto, același programator(sau grup de programatori) care a(au) înregistrat în același an domeniul bitcoin.org. Identitatea lui Nakamoto este și astăzi necunoscută.

În ianuare 2009 s-a născut rețeaua iar Nakamoto a minat primul bloc, denumit blocul genetic, și a primit o răsplată de 50 de Bitcoins pentru asta.

Unul dintre primii contribuitori și susținători ai criptomonedei, care a fost și prima persoană care a tranzacționat Bitcoin, a fost programatorul Hal Finney.

View More Article
Bitcoin Investitii

MicroStrategy cumpără 205 bitcoin, in valoare de10 milioane de dolari

single-image

MicroStrategy Inc. MSTR, -3,94% a dezvăluit că tocmai a cheltuit 10,0 milioane de dolari în numerar pentru a cumpăra 205 de bitcoin BTCUSD, -4,05% vineri. Deținătorul de software pentru întreprinderi și bitcoin a declarat că a plătit un preț mediu de 48.888 USD pentru fiecare bitcoin, inclusiv taxe. Bitcoin a scăzut recent cu 1,1%, la 47.909 USD, în timp ce acțiunile MicroStrategy au scăzut cu 2,3% în tranzacționarea premarket. Compania a declarat că, din 5 martie, deține aproximativ 91.064 bitcoini, care au fost achiziționați la cheltuieli totale de 2,20 miliarde de dolari la un preț mediu de aproximativ 24.119 dolari pe bitcoin. Acțiunile MicroStrategy au crescut cu 96,9% în ultimele trei luni până joi, în timp ce prețurile bitcoin au crescut cu 156,4% și S&P 500 SPX,  1,95% a câștigat 1,9%.

View More Article
Bitcoin Stiri

Bitcoin scade sub 32.000 dolari

single-image

În ultimele zile valorile bitcoin scad foarte mult, iar acest lucru s-a observat foarte bine în cea de-a doua sesiune consecutivă când s-a pus presiune pe vânzare și de ce nu a alimentat temerile tuturor care au avut legătură cu ceea ce spun crypto-sceptici că reprezintă totalitatea problemelor speculative. Prin urmare prețul bitcoin a coborât astfel la mai mult de 10% în tranzacții, până la un minim de 33.494 dolari/unitate, înainte ca această criptomonedă să mai recupereze ceva din pierderi.

Mai cu seamă ieri, în jurul orei 18:50, ora României, această monedă virtuală se deprecia cu 7,7% față de referința de cu o zi înainte pe platforma numită BitStamp, la 34.500 dolari/unitate. Se știe deja că la începutul lunii bitcoin a atins o valoare maximă de peste 41.000 de dolari, iar de atunci a apărut și o volatilitate ridicată, astfel încât moneda bitcoin a început să se prăbușească fără să…

View More Article
ads